1 февр. 2012 г., 11:15

Любов 

  Поэзия » Любовная
742 0 0

Венец ти свих. Любов набрах за тебе

от дъното на моето сърце.

Там райската градина аз съм скрила,

където Любовта цъфти.

 

Любов – прекрасно, китно цвете

със златни, перести листа –

то капките роса в цвета си бял събира

и нежно те от слънцето блестят.

 

Любов не късай – запомни от мене,

Любов ти със росата си дари.

И гледай я как ден след ден разцъфва

със цвят по-хубав от преди.

© Йова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??