Венец ти свих. Любов набрах за тебе
от дъното на моето сърце.
Там райската градина аз съм скрила,
където Любовта цъфти.
Любов – прекрасно, китно цвете
със златни, перести листа –
то капките роса в цвета си бял събира
и нежно те от слънцето блестят.
Любов не късай – запомни от мене,
Любов ти със росата си дари.
И гледай я как ден след ден разцъфва
със цвят по-хубав от преди.
© Йова Всички права запазени