15 апр. 2012 г., 22:00  

Любов 

  Поэзия » Любовная
673 0 4

Разтапям се до теб...

Изпиваш ме с очи

и чезнем някъде в небитието.

Протягаш ми ръка,

и веч ни няма тук.

След нас остава само

звук и обич светла.

Какво ли е това?

Магия или миг,

във който от любов умираме?

Душите ни крещят,

душите всеки път

ридаят...чак до ново сливане...

© Юлия Барашка Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??