Любов
Ех, любов ,любов прекрасна,
понякога силна, понякога страстна.
Любов красива, любов желана,
каква беше а каква стана.
Ти беше Любов земна, реална,
а се превърна във виртуална.
Любов,ч уство прекрасно между двама,
мъж и жена с Любов голяма.
Това е разбира се нещо реално,
част от Живота е чувството специално.
Да тръпнеш в очакване на човека любим,
един момент прекрасен, незаменим.
Някои пък срещат се виртуално,
модерно, бързо, евтино и нереално.
Без живата връзка между двама не става,
а преди бе в дискотека а някога и на забава.
Как ще припламне искрицата на Любовта,
като всички са любими в Интернет Сега.
Тя красива, умна, млада със сини очи,
а той атлет, красив и млад. Така се определят там. Нали?
Играят си с Любовта, а тя е чувство чисто, силно,
използват я, третират я и я поливат обилно.
Няма ли я Любовта в сърцето,
това не е Любов, а друго нещо.
Привличане и тръпка да има
между момиче и момчето,
да не могат един без друг
чуство вдъхновяващо и горещо!
© Валентин Миленов Все права защищены