24.02.2016 г., 21:04 ч.

Любов 

  Поезия » Любовна
493 0 2

                                                       Любов

 

Ех, любов ,любов прекрасна,

понякога силна, понякога страстна.

Любов красива, любов желана,

каква беше а каква стана.

 

Ти беше Любов земна, реална,

а се превърна във виртуална.

Любов,ч уство прекрасно между двама,

мъж и жена с Любов голяма.

 

Това е разбира се нещо реално,

част от Живота е чувството специално.

Да тръпнеш в очакване на човека любим,

един момент прекрасен, незаменим.

 

Някои пък срещат се виртуално,

модерно, бързо, евтино и нереално.

Без живата връзка между двама не става,

а преди бе в дискотека а някога и на забава.

 

Как ще припламне искрицата на Любовта,

като всички са любими в Интернет Сега.

 

Тя красива, умна, млада със сини очи,

а той атлет, красив и млад. Така се определят там. Нали?

Играят си с Любовта, а тя е чувство чисто, силно,

използват я, третират я и я поливат обилно.

 

Няма ли я Любовта в сърцето,

това не е Любов, а друго нещо.

Привличане и тръпка да има

между момиче и момчето,

да не могат един без друг

чуство вдъхновяващо и горещо!

 

© Валентин Миленов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Благодаря!
  • "Ти беше Любов земна, реална,
    а се превърна във виртуална."
    За съжаление живеем във времето на "заместителите". Нормалното общуване го заместихме с виртуално и въобще все повече нормални неща ги заместваме с какво ли не.
    Хубаво си го написал! Браво!
Предложения
: ??:??