3 мая 2016 г., 21:36

Любов 

  Поэзия
261 0 0

Защо ли плача още скришом!

Защо ли още ме боли!?

Нали си обещах че вече,

друг не ще ме нарани.

Защо бе? Питам аз душата моя!

Защо измъчваш ме кажи!

 

Престанах вече да мечтая,

и пак сърцето ме боли.

А бях си обещал любов,

любов, която заслужавам.

 

Не знам дали за нея съм готов,

но с нея искам да живея.

© Ангел Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??