22 нояб. 2006 г., 20:56

Любов 

  Поэзия
1035 0 3
    Навън е студено вятърът блъска врати и прозорци
    буря се задава в небето но не само в небето а и в сърцето ми.
    Сякаш следващата светкавица ще покаже пътя ми но тя все не идва.
    Следващия гръм сякаш е гласът ти който копнея да чуя и
    следващата капка дъжд са сълзите ми
    които никога не ще стихнат.
    Черни облаци надвиснаха над мен и на сърцето ми.
    Сякаш вятърът ми шепне големата любов която 
    имахме  и никога не ще имаме.
    Капките сякаш ми пеят прощална песен.
    Бурята никога не ще спре не и бурята в сърцето ми.
    Вятърът вечно ще ми шепне за голямата ни любов.
    Капките никога не ще стихнат както сълзите ми
    и светкавицата никога не ще угрее пътя ми. 
    В сърцето ми ще има вечна буря!
   

© Боза Бозова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??