26 июн. 2016 г., 11:49

Любов и Благослов 

  Поэзия » Любовная
425 0 10

Щастливец съм, че срещнах Любовта,
че те открих, макар от разстояние.
Прониза ме с неземна красота.
Усетих те. Покри ме със сияние.


Душите ни... Съдбата ги събра.
Случи ни се истинска магия.
Превърна ни в мъж и във жена
обгърнати от обща орисия.

Обичам те!  За мене си Звезда,
далечна, но в сърцето ми едничка,
дарила ме с онази светлина,
която от очите ми наднича.

Миличко, подавам ти ръка,
по вятъра изпращам нежността си.
Аз вярвам, ще се случат чудеса
и заедно ще срещаме деня си.

Сега  те гушкам... и целувам.
Вдишвам те, единствена Любов.
В изгревите цветни те рисувам,
разбрал едно, за мен си Благослов!

© Таня Мезева Все права защищены

Стихът е написан, вдъхновен от силната любов между две млади души, делящи ги разстоянието между Англия и САЩ.
 

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??