16 июл. 2008 г., 20:30

Любов и тъга 

  Поэзия » Любовная
603 0 0
Спотайва се една душа в мрака...
Успокоена, притихнала и уморена.
С тъмнината утихва и тъгата.
Крепи я вярата в утрешния ден,
крепи я чувството, че слънчевата ласка
е за теб, за мен...
Крепи я вярата в божията сила
и във вярата, за да не я газят като тревата.
Спотайва се една душа в мрака
и пази любовта, и радостта към светлината,
към всичко живо, импулсивно и красиво.
Спотайва се една душа в тъмнината
и нежно нашепва без глас: "Ти за мен си любовта и тъгата"
  

© Петя Ченкина Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??