25 апр. 2010 г., 17:36

Любов или просто филм 

  Поэзия » Любовная
679 0 0

Любов или просто филм

 

Любовта ли...? За мен беше цяла Вселена,

а за други - поредната сцена.

Театър, изигран майсторски,

изпълнен с хиляди лъжи.

 

Един и същи филм с различни геройчета,

различни лица, но ролята е същата.

Сценарият познат ми е,

повтаря се със всяко момче.

И ако някой пак ми каже ,,обичам те”,

то моят отговор ще е:

Съжалявам, мило момче

но този филм съм го гледала вече...

© Роси Кралева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??