Любов или просто филм
Любовта ли...? За мен беше цяла Вселена,
а за други - поредната сцена.
Театър, изигран майсторски,
изпълнен с хиляди лъжи.
Един и същи филм с различни геройчета,
различни лица, но ролята е същата.
Сценарият познат ми е,
повтаря се със всяко момче.
И ако някой пак ми каже ,,обичам те”,
то моят отговор ще е:
Съжалявам, мило момче
но този филм съм го гледала вече...
© Роси Кралева All rights reserved.