13 янв. 2016 г., 21:23

Любов наесен 

  Поэзия » Любовная
570 1 0

В такава есен искам да сме заедно, потънали във ,,златното“ на дните,

задъхани от нежност и от тайни, грижливо под калпачето й скрити.

Такава есен броди във душите, умът ни оцветява във ,,червено“,

забулва и сърцето, и очите, а устните изгарят подмладени.

Такава есен на любов ухае, когото парне – в миг се поболява,

топи се и се смее някак странно, и ,,златното“превръща във ,,кафяво“.

В такава есен се върви по двама,незнайно накъде, така, наслука,

земята и листата път им правят и само любовта е сляпа тука.

 

 

© Даниела Атанасова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??