15 дек. 2009 г., 21:29

Любовен мазохизъм 

  Поэзия » Любовная
1629 0 19

Сърцето ми жадува да обича

един от тези истински мъже,

които моментално те привличат

с бронзирано от слънцето лице.

 

 

Които до основи те разклащат,

когато те прострелят със очи.

Усмивката им може да преражда,

а погледът им - кули да руши.

 

 

Не се страхуват никога. От нищо.

Готови да прескочат пропастта...

Нападат бързо, яростно и хищно!

Подкожно инжектират любовта.

 

 

Влудяват те със своя егоизъм

да виждат в тебе само плът. И враг.

Но всяка част от твоя организъм

крещи да се възползват пак. И пак!

 

 

След себе си оставят само пепел

и празно от обичане сърце...

Но аз жадувам с цялата си същност

един от тези истински мъже.

© Васка Мадарова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??