16 мар. 2008 г., 18:38

любовен транс 

  Поэзия » Любовная
845 0 3

В любовта скитници се явяваме,

за чужди битки се прославяме,

късчето лъжа не усещаме,

със смели мечти бъдещето посрещаме.

Душата си губим сред любовната грижа.

Не разпознаваме порива от истинския зов.

Непрестанно в любовната хижа

приютяваме вечните мисли в режима любов.


Накрая самотата прегръщаме.

Назад във времето се връщаме.

Припомняме си глупостта, че сме обичали

и света спреведлив сме наричали.

© Веселина Илчева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??