30 июл. 2016 г., 00:31

Любовен триъгълник 

  Поэзия » Любовная
610 2 6

Любовен триъгълник

 

Моите скъпи, големи момчета!

По свой начин всеки обича.

Едното вечно си сменя лицето.

Другото- с поглед съблича.

 

Синьо- зеленото търпение няма

/ с цвят като нашите бански/,

да легнем и ни облее със пяна,

като прекипяло шампанско.

 

А другото, на доста години,

с толкова страст утолява,

пулсиращата във вените сини,

жажда, от пламтяща жарава!

© Мари Елен- Даниела Стамова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??