Jul 30, 2016, 12:31 AM

Любовен триъгълник 

  Poetry » Love
600 2 6

Любовен триъгълник

 

Моите скъпи, големи момчета!

По свой начин всеки обича.

Едното вечно си сменя лицето.

Другото- с поглед съблича.

 

Синьо- зеленото търпение няма

/ с цвят като нашите бански/,

да легнем и ни облее със пяна,

като прекипяло шампанско.

 

А другото, на доста години,

с толкова страст утолява,

пулсиращата във вените сини,

жажда, от пламтяща жарава!

© Мари Елен- Даниела Стамова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??