30 jul 2016, 0:31

Любовен триъгълник 

  Poesía » De amor
599 2 6

Любовен триъгълник

 

Моите скъпи, големи момчета!

По свой начин всеки обича.

Едното вечно си сменя лицето.

Другото- с поглед съблича.

 

Синьо- зеленото търпение няма

/ с цвят като нашите бански/,

да легнем и ни облее със пяна,

като прекипяло шампанско.

 

А другото, на доста години,

с толкова страст утолява,

пулсиращата във вените сини,

жажда, от пламтяща жарава!

© Мари Елен- Даниела Стамова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??