Като бяла роза в ръцете ти ще разцъфна.
Като нежна музика в ушите ти ще звуча
и няма даже да искаш да пропусна
цветно, тихо сърцето ти с любов да оцветя.
Като мед ще капя по твоите устни.
Като сладка страст ще те покоря.
Ще жадуваш за моите устни, вкусни,
ще те владея изцяло в любовта.
© Ивета Врескова Все права защищены