18 февр. 2020 г., 12:48

Любовна поема 

  Поэзия » Любовная
1458 6 29

Ти си стихът,

който 

в любовна поема

искам да впиша

с красиви слова

да те рисувам

на старинна икона

тя ще прилича

когато щастлив съм

ще те римувам.

В него ще има

очи причудливи,

горещо сърце,

жадуващи устни

изтънчена хубост

дрехи красиви

идваща Пролет

пътища пусти.

Стихът ще полита

в небето безбрежно,

звезден прах

ще посипва земята

моите думи ще шепнат,

любовно и нежно,

във Вечноста ще останеш

приказна,млада. 

 

Февруари,2020г

Варна,Гавраил

© Гавраил Йосифов Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??