Два пожара гасим всяка вечер в чаршафите.
Недочакани,
неодмилвани ръцете оставят
дири безследни по
телата ни тръпнещи.
Два пожара гасим в светлината на свещите.
Бързаш да вземеш желаното
и ми разбъркваш косата с
търсещите си устни,
а аз треперя под тебе.
Два пожара гасим в тъмната нощ.
В жаждата на своите ласки
те прегръщам търсеща,
трепетна,
нуждата ти да усетя.
Два пожара гасим в изгряващото утро.
Сутринта се разлиства,
а телата болят
от любовта недопита
на двете души обречени.
© Elissa Hess Все права защищены