16.12.2008 г., 7:25 ч.

Любовници 

  Поезия » Любовна
1076 0 4

 

Два пожара гасим всяка вечер в чаршафите.

Недочакани,

неодмилвани ръцете оставят

дири безследни по

телата ни тръпнещи.

 

Два пожара гасим в светлината на свещите.

Бързаш да вземеш желаното

и ми разбъркваш косата с

търсещите си устни,

а аз треперя под тебе.

 

Два пожара гасим в тъмната нощ.

В жаждата на своите ласки

те прегръщам търсеща,

трепетна,

нуждата ти да усетя.

 

Два пожара гасим в изгряващото утро.

Сутринта се разлиства,

а телата болят

от любовта недопита

на двете души обречени.

 

 

 

 

© Девисил Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??