30 мая 2008 г., 19:55

Любовно безвремие 

  Поэзия » Любовная
1354 0 63

 

 

                 Ти ли  
                 към мене 
                 влюбен вървиш...
                 или пък
                 аз към тебе

                 тихо пристъпвам...

                 скрита 
                 в топлия, 
                 нежен копнеж
                 на речния вятър...

                 онзи...който
                 милва брега
                 и с трепет
                 люлее върбите...
                 а ти...
                 ти си скрита зора,
                 някъде там...
                 притихнал в тревите,
                 очакващ топлината
                 на дните ми...
                 да докоснеш

                 бялото пладне,

                 покрило гърдите ми...
                 и там да потънеш
                 безмълвен
                 в любовно безвремие...
                 аз ли...в тебе се губя...
                 не зная...
                 или пък ти...
                 изгубваш се...в мене...

© Магдалена Костадинова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??