12 нояб. 2008 г., 19:40

Любовта 

  Поэзия » Другая
519 0 5

Днес...

утре...

завинаги...

Сега тя е тук

и никога няма да свърши...

Тя е това, което дава смисъл

на живота и кара света да се върти!

Любовта към него,

към тях,

към света...

Вечна и безкрайна...

Защото да обичаш,

не означава да съществуваш!

Затова живеят само влюбените,

а останалите просто съществуват.

© Вилияна Стоянова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??