Днес...
утре...
завинаги...
Сега тя е тук
и никога няма да свърши...
Тя е това, което дава смисъл
на живота и кара света да се върти!
Любовта към него,
към тях,
към света...
Вечна и безкрайна...
Защото да обичаш,
не означава да съществуваш!
Затова живеят само влюбените,
а останалите просто съществуват.
© Вилияна Стоянова Всички права запазени