18 июн. 2022 г., 09:20

Любовта 

  Поэзия » Любовная
737 0 2

      

          Любовта

 

Любовта е красива, когато

в светлосенки се спуска нощта

и когато откривам отново

твоя поглед във всички неща.

 

Всеки срещнат на теб ми прилича

и звездите са с твойте очи,

всяка болка далече остава,

а душата за дълго мълчи.

 

Тази вечер в нощта ще се скрия,

тя протяга към мене ръце

и във нея пак теб ще открия –

нежна обич, горещо сърце.

 

Във очите сълзите ми спрели,

ще осъмнат със мен до зори,

всяко чувство във рими изпели

и донесли красиви мечти.

 

            Мария Мустакерска

© Maria Mustakerska Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??