Любовта е красива, когато
в светлосенки се спуска нощта
и когато откривам отново
твоя поглед във всички неща.
Всеки срещнат на теб ми прилича
и звездите са с твойте очи,
всяка болка далече остава,
а душата за дълго мълчи.
Тази вечер в нощта ще се скрия,
тя протяга към мене ръце
и във нея пак теб ще открия –
нежна обич, горещо сърце.
Във очите сълзите ми спрели,
ще осъмнат със мен до зори,
всяко чувство във рими изпели
и донесли красиви мечти.
Мария Мустакерска
© Maria Mustakerska All rights reserved.