16 авг. 2012 г., 10:06

Любовта не си отива 

  Поэзия » Любовная
516 0 5

Неизказани думи болят,

нераздадена ласка изстива

и на края на земния път

още вихрят ме страстите диви.

 

И препускам на кон - ветрогон,

цяла нощ си шептя със звездите.

Бели рози под моя балкон

бяла обич са сплели на плитка.

 

Боже, Господи! Остарях, побелях,

но сърцето ми още е живо.

Още скитам по тази земя,

а любовта не си отива.

 

© Юлия Барашка Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??