8 июл. 2010 г., 12:05

... любовта ни остава... 

  Поэзия » Любовная
604 0 1

               

             Чаках те в студените нощи...

              чаках те... дойде пролетта.

              Чаках те и в топлите нощи...

               после дойде есента.

                             Всеки идва и си отива,

                             в този свят е всичко лъжа!

                             Само любовта ни остава

                             вечна и единствена!

              Търсех те, а все не намирах

              очите ти - пълни с любов...

              Търсех те, отлитаха дните

              в забрава и болка една.

                                Всеки идва и си отива,

                                в този свят е всичко лъжа!

                                Само любовта ни остава

                                вечна и единствена!

© Ася Стоянова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
  • Тя е дума, поглед или смях... тя е мисъл и сълза... и грях...
    тя е болка, мъка и желание... и голямо изпитание... тя е трепет,
    порив и импулс... тя е жажда, глад, стремление... тя е изкушение и
    опрощение... тя е дом, илюзия... мечта...
    понякога е тъй далечна и незрима... примамлива... необяснима... тя
    е дар, копнеж, страдание...
    това и много повече е тя - Любовта!...
Предложения
: ??:??