Чаках те в студените нощи...
чаках те... дойде пролетта.
Чаках те и в топлите нощи...
после дойде есента.
Всеки идва и си отива,
в този свят е всичко лъжа!
Само любовта ни остава
вечна и единствена!
Търсех те, а все не намирах
очите ти - пълни с любов...
Търсех те, отлитаха дните
в забрава и болка една.
Всеки идва и си отива,
в този свят е всичко лъжа!
Само любовта ни остава
вечна и единствена!
© Ася Стоянова Всички права запазени
тя е болка, мъка и желание... и голямо изпитание... тя е трепет,
порив и импулс... тя е жажда, глад, стремление... тя е изкушение и
опрощение... тя е дом, илюзия... мечта...
понякога е тъй далечна и незрима... примамлива... необяснима... тя
е дар, копнеж, страдание...
това и много повече е тя - Любовта!...