21 мая 2010 г., 12:41

Люляк 

  Поэзия » Любовная
509 0 1

Крайбрежие от люляк обещах си
и елфи - може дългокраки.
В очите ти не виждах други,
симфонии и валсове въртях си.

Прeвръщах като фея мрачното в красиво
и пеех като за морето в танц.
В един живот не искам да съм самодива,
а обяздена кобила в приказка за еднорог.

Тогава изгревът ще завещае,
че залезите ще мълчат,
за да обичам и когато
валсовете спрат...

                                     Летяща синя котка

© Лидия Стойчева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
  • Никак не ми хареса. Намирам го за напълно лишено от смисъл.
Предложения
: ??:??