Светофар е душата ми млада
и за теб свети само в зелено.
Пешеходна пътека сърцето е,
ти да стигнеш спокойно до мен.
Пътни знаци са мойте мечти.
Твоят знак – Път със предимство.
Магистрали са мислите в мене,
все към теб и неспирно вървят.
Наш'те дни са багажник олющен,
пълен с радост и малко печал,
а от него безсрамно, някой,
всеки час, всеки миг, щипе, краде.
Някой ден ще спра до сърцето ти,
уморен и задъхан от дългият път
и с последните капчици кръв,
ще съм тук, докато мотора загасне.
© Хари Спасов Все права защищены