23.03.2017 г., 17:23 ч.

Магистрално 

  Поезия » Друга
327 0 0

           Светофар е душата ми млада

           и за теб свети само в зелено.

           Пешеходна пътека сърцето е,

           ти да стигнеш спокойно до мен.

 

           Пътни знаци са мойте мечти.

           Твоят знак – Път със предимство.

           Магистрали са мислите в мене,

           все към теб и неспирно вървят.

 

           Наш'те дни са багажник олющен,

           пълен с радост и малко печал,

           а от него безсрамно, някой,

           всеки час, всеки миг, щипе, краде.

 

           Някой ден ще спра до сърцето ти,

           уморен и задъхан от дългият  път

           и с последните капчици кръв,

           ще съм тук, докато мотора загасне.

           

© Хари Спасов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??