17 мар. 2019 г., 22:42

Магия 

  Поэзия
341 3 7

Излезла е мома Станка

в късна доба на полянка.

Иска биле на сбере

И любов да нарече.

В лунните лъчи хоро играе.

Че някой гледа я, не знае.

Змей горянин се притулил. 

От момата пленен, Луната забулил.

© Маргарита Ангелова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??