Магия
По Коледа магията се случва
в истинска и земна дреха.
Идва в полунощ и ни целува.
Прекрачва прага.Чиста, лека.
А, нощта засвети, зазвъня
облече най-красиви звездопади
приплъзна се на коледна шейна.
Магията небето ни изпрати.
Превърна се елата във вълшебница
в клоните една звезда засвети.
Поздрави ме със човешки глас.
Погледнах я и видях лицето ти!
© Елеонора Крушева Все права защищены