30 июн. 2009 г., 20:18

Магия 

  Поэзия » Любовная
790 0 12

Опивай ме с магията на устните,

с магията на погледа ти нежен,

със ненаситното на пръстите

и с най-горещото горещо в тебе.


Опивай ме с магията на думите,

макар неказани, но доловени -

очите ти издават всяка истина,

за миговете наши споделени.


Опивай ме и дръж ме омагьосана,

със теб са чудно цветни дните,

магията, която двама носим

ни прави по-добри от нас самите.

© Евдокия Иванова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??