16 апр. 2011 г., 21:48

Магия 

  Поэзия » Любовная
566 0 0

Пада нощта и сякаш с магия

се сплитат ръцете ни в нощния хлад.

Чувства събудени, мисли - стихии

бушуват. Обзема ни сладкия глад

 

за нежно докосващи кожата устни,

целувки от огън, изгаряща страст,

за галещи тялото медени пръсти,

за думи, прошепнати в сладък несвяст.

 

И слети в едно са и нашите чувства,

нежно проблясват два погледа в мрака,

сякаш секунда е всяка минута,

нощта отминава, не иска да чака.

 

Безмълвен свидетел на наште прегръдки,

луната отгоре усмихнато смига,

шушукат цветята, а устните тръпнат

подвластни все още на тази магия.

 

Денят пак се смее, слънчево, бодро,

нехае за нашите мисли сега,

а ние, обзети от сладко очакване,

тръпнем - кога ли ще дойде нощта.

© Белослава Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??