Пада нощта и сякаш с магия
се сплитат ръцете ни в нощния хлад.
Чувства събудени, мисли - стихии
бушуват. Обзема ни сладкия глад
за нежно докосващи кожата устни,
целувки от огън, изгаряща страст,
за галещи тялото медени пръсти,
за думи, прошепнати в сладък несвяст.
И слети в едно са и нашите чувства,
нежно проблясват два погледа в мрака,
сякаш секунда е всяка минута,
нощта отминава, не иска да чака.
Безмълвен свидетел на наште прегръдки,
луната отгоре усмихнато смига,
шушукат цветята, а устните тръпнат
подвластни все още на тази магия.
Денят пак се смее, слънчево, бодро,
нехае за нашите мисли сега,
а ние, обзети от сладко очакване,
тръпнем - кога ли ще дойде нощта.
© Белослава All rights reserved.