Край! Магията любовна свърши.
Оставам сам. Оставаш ти сама.
На пътя ще заминем любовта да кърши,
ръцете си измръзнали в ноща.
А ние двамата ще тръгнем в две посоки,
на север аз, а ти мечтаеше за юг.
Ще обикаляме нещастни по света широки,
докато забравим се и намерим пристан друг.
24-01-2016г. L
© Божидар Божинов Все права защищены