21 янв. 2011 г., 13:24

Магьосник 

  Поэзия
536 0 2

Влезе в живота ми съвсем случайно,

дарявайки ми смях и красота.

Уви, пленена съм незнайно

от погледа ти, радващ с топлина.


 

Спечели моето доверие за кратко,

забравих за тревоги и сълзи.

Накара ме да се усмихвам сладко,

да бягам от нещастия и беди.


 

Нуждая се да пиша постоянно,

забравила за часове и сън.

Поглеждайки към утрото омайно,

чувствам как времето е спряло вън.


 

Всеки миг със теб е песен,

щастлива съм - това е без съмнение.

Правиш ми живота лесен,

да те загубя - нямам намерение!

© Жаклин Борисова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??