Влезе в живота ми съвсем случайно,
дарявайки ми смях и красота.
Уви, пленена съм незнайно
от погледа ти, радващ с топлина.
Спечели моето доверие за кратко,
забравих за тревоги и сълзи.
Накара ме да се усмихвам сладко,
да бягам от нещастия и беди.
Нуждая се да пиша постоянно,
забравила за часове и сън.
Поглеждайки към утрото омайно,
чувствам как времето е спряло вън.
Всеки миг със теб е песен,
щастлива съм - това е без съмнение.
Правиш ми живота лесен,
да те загубя - нямам намерение!
© Жаклин Борисова Всички права запазени