25 апр. 2012 г., 18:09

Май се влюбих 

  Поэзия » Любовная
733 0 2

Чудех се какво ми има…

Нещичко не ми бе в ред.

Ту бях силна, ту ранима.

Ту бях пламък, ту бях лед.

 

И ето че се усъмних…

Симптомите ми бяха ясни.

Учудих се и притесних…

от страстите ми взривоопасни.

 

Excuse me, ама май се влюбих.

Уупс, грешка. Зная. Ала стана.

Ума си и контрол загубих.

И паднах право във капана.

 

Гори ме влюбената треска.

Ще гръмна, ей! Не се шегувам.

Така че, за да не оплескам,

дай ми да те нацелувам!

© Мануела Бъчварова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??