10 янв. 2018 г., 11:06

Майчино начало 

  Поэзия » Любовная, Для детей, Философская, Белые стихи
1415 4 3

С две чертички, с две очички,
с малко личице засмяно,
с две крачета, с две ръчички
животът почва отначало.

С усмивка грижите поемаш,
с усмивка ставаш ти от сън,
с усмивка блага го поглеждаш,
сърцето пее с майчин звън.

Това да бъде новото начало -
раждането на едно дете - 
невинно, чисто, засияло,
стоплило ти майчино сърце! 

© Християна Манева Все права защищены

Произведение участвует в конкурсе:

Ново начало »

12 место

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??