Тя, земята, е нашата майка,
тя поглъща ни бързо
и живее така с нас...
Страда, усмихва се, плаче,
тя е с нас, даже и в трудността...
Земята върши чудеса
и благи, и горчиви, и страстни,
тя ни е закрилница и всичко ни е,
затова трябва да ù благодарим
и да ù се преклоним!
© Ребека Иванова Все права защищены