29 июл. 2009 г., 11:21

Майко! 

  Поэзия » Гражданская
886 1 9

Ах, колко силна беше ти,
за мойта радост живота си почерни.
Подкрепяше ме в тежки дни,
очите ти се мрежеха, но верни!

Сърцето си на мене даде
и най-богат със него ме направи,
душата си дори продаде,
за своята изгода ти забрави!

Сивеят днес косите твои,
безпомощно те времето одърпа,
в очите ти намирам жадувани покои,
а рамото - за сълзите ми кърпа!

За всичко, искрено благодаря!

© Галин Михалев Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??