6 июн. 2009 г., 10:41

Майски сняг 

  Поэзия » Для детей
777 0 15

Вред се носи снежен пух!

Борко чуди се, с кожух

или пък с краченца боси

да изтича днес навън!?

Пролет е, но не е сън –

сняг из въздуха се носи...

Пипне ли го, ще узнай

Боре, и с ръчички голи,

че „снегът” през месец май

семенца са от тополи.

© Борко Бърборко Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??