6.06.2009 г., 10:41 ч.

Майски сняг 

  Поезия » За деца
834 0 15

Вред се носи снежен пух!

Борко чуди се, с кожух

или пък с краченца боси

да изтича днес навън!?

Пролет е, но не е сън –

сняг из въздуха се носи...

Пипне ли го, ще узнай

Боре, и с ръчички голи,

че „снегът” през месец май

семенца са от тополи.

© Борко Бърборко Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??