28 мар. 2018 г., 02:38

Малини 

  Поэзия
607 1 1

Ухае на малинови устни, когато затворя очи.

И в тези следобеди вкусни

заравям се в твойте коси.

 

Отново е лято и лягам

в тревата, където си ти.

До мен е горещо, посягам

и Юли в ръцете гори.

 

Възбудено слънце огрява

безгрижни тела във пръстта.

Докосват малини ръцете

и късат без страх от греха.

© Ивайло Василев Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??