Mar 28, 2018, 2:38 AM

Малини 

  Poetry
620 1 1

Ухае на малинови устни, когато затворя очи.

И в тези следобеди вкусни

заравям се в твойте коси.

 

Отново е лято и лягам

в тревата, където си ти.

До мен е горещо, посягам

и Юли в ръцете гори.

 

Възбудено слънце огрява

безгрижни тела във пръстта.

Докосват малини ръцете

и късат без страх от греха.

© Ивайло Василев All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??