12 авг. 2010 г., 10:24

Малка истина 

  Поэзия » Белые стихи
876 0 2

Разхвърляна е поезията ми, също като гардероба

и на същия принцип –

понякога не мога да побера нищо вътре,

друг път нямам какво да обличам...

а днес, когато това, което ми е давало смисъл, е станало безмислено,

съм разпиляла дрехите си из цялата стая,

и там някъде между мен и момичето, което очакваш да бъда...

има дупка в любимата ми рокля...

© Роси Стефанова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??