18 мая 2017 г., 13:04  

Малка песен 

  Поэзия » Другая
478 4 13

                  Късна есен, лист понесен,

                  хладен вятър, тъжни дни.

                  Светъл спомен-миг отнесен

                  на забравата в мъгли.

 

                  Малко трябва на сърцето

                  да се радва, да тупти.

                  Дума нежна, малка песен

                  за любима и звезди.

© Хари Спасов Все права защищены

Автор запретил голосование.
Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??